Een pijnlijke nek
Nekpijn is vervelend en beperkt de bewegingsvrijheid. De pijn komt zo maar ineens, door een verkeerde beweging, of ontstaat juist geleidelijk. Nekpijn is lastig en komt altijd ongelegen.

Het Zorgplan Nekpijn
Een juiste behandeling van nekpijn zorgt voor (snelle) verbetering en een optimaal herstel. Dit zodat u weer pijnvrij kunt bewegen en uw dagelijkse activiteiten kunt doen. Niet alleen is snel herstellen van groot belang, juist ook een blijvend herstel is belangrijk.

Het zorgplan nekpijn biedt de beste zorg en is ontwikkeld door fysiotherapiepraktijken van FysioTopics en andere professionals op het gebied van nekpijn. Een persoonlijk zorgplan op basis van een goede inschatting van de ernst en de soort. Met het Zorgplan Nekpijn combineren we de laatste inzichten en richtlijnen tot de best mogelijke zorg. Gegeven door een hiervoor speciaal geschoolde fysiotherapeut. Meer dan 40 mensen zijn al behandeld door middel van het zorgplan rugpijn.

Vergoeding
De vergoeding voor het zorgplan nekpijn is opgenomen bij de vergoeding voor fysiotherapie. Met veel zorgverzekeraars zijn aanvullende afspraken gemaakt voor vergoeding. Op deze wijze krijgt de patiënt waarde voor zijn geld en wordt de fysiotherapeut beloond voor de kwaliteit die wordt geboden.

Downloads