Samenwerking FysioTopics en Keurmerk Fysiotherapie

FysioTopics het Keurmerk Fysiotherapie gaan intensief samenwerken
FysioTopics en het kwaliteitsregister Stichting Keurmerk Fysiotherapie gaan intensief met elkaar samenwerken. Beide organisaties zijn geruime tijd intensief met elkaar in gesprek en zetten zich al jaren in voor het bevorderen van kwaliteit vanuit een verschillend perspectief.

De samenwerking richt zich op het verbeteren van kwaliteit van zorg. Centrale rol hierin heeft het kwaliteitsregister en het werken met hoogwaardige zorgplannen. De nieuwe organisatie zet zich in voor de positie van de fysiotherapie binnen het zorglandschap. Als relevante gesprekspartner van pati├źntenorganisaties, zorgverzekeraars en de overheid geeft zij invulling aan het landelijke beleid en de richting naar de toekomst.

Voor het borgen van de samenwerking hebben het Keurmerk Fysiotherapie en FysioTopics een intentieverklaring getekend. In deze verklaring is aangegeven op welke wijze de samenwerking de komende periode wordt vormgegeven. De nieuwe samenwerking gaat ongeveer 7.000 fysiotherapeuten in Nederland vertegenwoordigen.

Klik op deze link voor het persbericht over deze samenwerking.

Mocht u vragen hebben o, neem dan contact op met FysioTopics via info@fysiotopics.nl